Greenvältar Turbinblåsare Golf & Turf

Entreprenad, Greenvältar & Lövblåsare
TILLBAKA

Stockholms Golf & Turf AB bildades 1998 och har sedan starten legat i framkant med special maskiner för underhåll och renovering av aktiva gräsytor i hela Sverige. 

Tru-Turf greenvältar för dig som uppskattar snabba och jämna greener. När det gäller vältar arbetar vi med teknik – inte vikt. Tru-Turf välten körs i sidled över greenerna för att förhindra onödiga svängningar/skador på greenerna. Tack vare de två/tredelade vältningsenheterna vältas greenerna utan att packas samtidigt som de följer onduleringarna på ett fantastiskt sätt.

Buffalo Turbines turbinblåsare är det rätta valet när man uppskattar kapacitet och värdesätter låg ljudnivå, allt detta uppnår man med turbintekniken. Vi erbjuder Nordens största sortiment av turbinblåsar, bla den kraftfullaste turbin blåsen på marknaden, Buffalo Turbine – Cyclone 2. Dubbla turbiner med en Kohler motor på 40hk. I dag erbjuder vi 6 olika modeller.

Progressive grönytemaskiner har varit ledande i branschen i över 30 år med att producera bogserade klippare för golfbanor, forbollsplaner och övriga grönområden med högsta klippkvalitet. Med klippbredd mellan 165cm – 457cm finns det alltid en Progressive som passar just dina krav och önskemål.

Läs mer på Stockholm Golf & Turfs hemsida: 

Golf & Turf