Mekaniker/servicetekniker!

TILLBAKA

Mekaniker/servicetekniker inom entreprenad och lantbruk till Norrmaskiner!

Är du intresserad av att bidra till Norrlands entreprenad- och lantbruksutveckling? Har du erfarenhet av attskruva i tunga maskiner samt trivs i en miljö fylld med högteknologiskamaskiner och produkter? Norrmaskiner söker nu en tekniker till deras anläggningi Umeå! Skicka in din ansökan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Norrmaskiner är certificierad återförsäljare av John Deeres produkter i Sverige, vilka är kända för bland annat sina högteknologiska maskiner och dessgoda kvalité. På verkstadsavdelningen i Umeå blir du en del av ett tight ochsammansvetsat team som i dagsläget består av tre andra mekaniker samt enverkmästare.

Arbetsuppgifter
I rollen som mekaniker på Norrmaskiner arbetar du med service, felsökning och montering av traktorer, lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner ochgrönytemaskiner på deras verkstad i Umeå och ute på fältet. Du kommer attarbeta främst med John Deere maskiner och redskap, vilka är marknadsledandeinom lantbruksmaskiner både i Västerbotten & Sverige. I början av dinanställning kommer du att få en bra introduktion med utbildning i produkterna.Dina kunder är både företag och privatpersoner.

I arbetet ingår bland annat:

• Service, felsökning ochreparationer

• Kontakt med kunder

I arbetet förekommer det även reparationer ute i fält, där majoriteten är resor över dagen.

 

Vi söker dig som:
Har B-kort och erfarenhet av att skruva i tunga maskiner.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet avbranschen, men det är inget krav för tjänsten. Som person är du tekniskt intresserad och driven. Du är självgående och hittar egna lösningar på problem. Vidare är du serviceinriktad och kommunikativ då arbetet innefattar samverkan med både kollegor och kunder.START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten genom att maila claes.t@norrmaskiner.se .  Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner.

Norrmaskiner AB är ett företag med stora framtidsplaner och en marknadsledande projektportfölj med bland annat John Deere, Avant och Kramer. Vi står för både försäljning och service och omsätter ca 210 miljoner. De är ca 50 medarbetare som utgår från kontoren i Umeå, Skellefteå och Luleå. Norrmaskiner vill förse norra Sverige med det mesta av det bästa inom maskiner och redskap. Välkommen till din starkaste maskinpartner!

 

Ansökningar och frågor om tjänsten hanteras av Claes Tidebro.

Claes Tidebro
072-0504878
claes.t@norrmaskiner.se