Skogsvagnar Palms

Skog & Ved
TILLBAKA

Palms – Starkast i skogen!

5 starka skäl att välja Palms-kvalitet:

  • Avtagbar kran/stödben med 3-punktsfäste. Ger ökad flexibilitet. Kranen kan utnyttjas till andra sysslor.
  • Vridhus av absolut högsta klass. En detalj som inte bör underskattas vid val av skogsvagnar.
  • Stödben/kran är sammansatt till enhet. Ger valfrihet när man till exempel behöver byta till en större vagn.
  • Riktigt kraftiga stödben för bästa stabilitet vid av- och pålastning.
  • Brett sortiment – ger hela 23 kombinationsmöjligheter och stor valfrihet. Du hittar alltid en kombination som passar ditt behov.

Palms 8 – 14 tons skogsvagnarPalms 8-tonsvagn en är fantastiskt smidig vagn med bredd från 1,9 till 2,1 m. Teleskopiska stödben är naturligtvis standard. Lastarea på 1,8 m2. Kvaliten på Palms skogsvagnar är genomgående. Palms mindre vagnar är byggda med samma höga precision som de större. Palms låter dig ta hand om din skog på rätt sätt! Palms 11 tonsvagn är en riktigt stabil vagn för den självverksamme skogsägaren. Du tar ut din skog själv. Med en lastkapacitet på, 2,3-2,4 m3 är det en förvånansvärt smidig vagn med bredd på strax över två meter. Palms 12-14 tons vagnar är för dig som verkligen jobbar med din skog. Den extremt kraftiga konstruktionen gör att vagnen inte sätter begränsningar efter din skogsmiljö. Få andra vagnar i branschen har den här kapaciteten.

Palms skogsvagn med 4WD Palms har två modeller skogsvagnar med 4WD: 12 och 14 tons -Perfekt vid lite svårare markförhållanden. Vagnarna är lämpliga för tunga transporter och hantering av stora volymer timmer. Det här är den absolut högsta klassen skogsvagnar när det gäller kapacitet.

Se alla modeller på Palms hemsida:Palms Skogskran- och vagnsprogram Palms Gripar & ventilpaket Palms (Engelsk hemsida) 

Palms

Obs! Alla produkter säljs ej på alla försäljningsställen.